Thursday, January 13, 2011

Leter per prinderit e mi...!

Te dashur prinde....


Shpresoj se kjo leter do ju gjej mire dhe shendosh...
E beje ket gjeste edhe pse c'do dite u kam ne shtepi dhe u shoh,por ju duke me njohur mua e dini se nepermjet fletes une me se miri e them ate qe dua dhe ndjeje.
Andaj doja te ju them SE U DUA SHUME,ju jeni krenaria ime dhe shpresa qe me mban ne jete...
Kurr u shoh se jeni aq te lumtur me jeten dhe me njeri tjetrin edhe une jam e/e lumtur,jam krenare per ju...
Shpresoj se c'do her do jemi bashke,dhe do jemi   mire,e lus Zotin qe kur te mos na ndaje..Sepse une pa ju do te isha i/e humbur ne kte bote,ju me jepni jete,shpres.Prandaj iu falenderoj per gjithc'ka qe keni bere per mua,per keshillat tuaja,perkdheljet,buzeqeshjet,per c'do gje.....
KURR MOS HARONI SE SA FORT I'U DUA....!

2 comments: